Pàgina inicial de la web que el Parlament Europeu i el Servei de Recerca del Parlament Europeu han posat em marxa des de mitjans del 2018 per donar a conèixer les inversions i les polítiques de la Unió Europea als seus ciutadans, de cara a fomentar la participació a les Eleccions al Parlament Europeu del 2019. Són presents 24 idiomes, entre ells el gaèlic irlandès o el maltès, mentre que el català, un cop més, no hi té presència.
El lloc web, interactiu i multilingüe, "Què fa Europa per mi", posat en marxa conjuntament pel Parlament Europeu i pel seu Servei de Recerca, presenta centenars de curtes anotacions, per tal de facilitar la seva ràpida consulta, donant exemples de la incidència positiva que la UE exerceix a la vida de les persones que hi viuen. Els usuaris poden trobar fàcilment informació específica sobre el que fa Europa per la seva regió, la seva professió o el seu passatemps favorit.
Al voltant de 1.800 fitxes estan disponibles per llegir, compartir o reutilitzar com a pàgines en línia o com a fitxers PDF. Estan organitzades en dues categories principals al lloc web. La primera secció, "A la meva regió", permet als usuaris seleccionar el lloc on viuen i treballen amb la seva família. Com està present Europa als nostres pobles, ciutats i regions? Aquesta secció del lloc web abasta més de 1.400 localitzacions a diversos nivells, depenent el nivell de precisió de cada estat membre (districtes, províncies, regions, estats), de tot el territori que abasta la Unió Europea.
La segona secció del lloc, "A la meva vida", permet que cada usuari seleccioni entre 400 anotacions que parlen sobre temes que poden ser importants per a ella o per a ell. Cóm afecten les polítiques de la UE, per exemple, en el referent a les famílies, l'assistència sanitària, les aficions, els viatges, la seguretat, els consumidors o els drets socials? Cóm la UE dóna suport a la gent en la seva vida professional en un gran nombre de perfils professionals - des dels apicultors fins als conductors d'autobusos o als productors de cervesa? Què ha fet la UE per a les persones que gaudeixen d'activitats d'oci com l'esport, la música o la televisió? També hi ha disponible una sèrie de podcasts en un nombre creixent d'idiomes per a aquesta secció.
La tercera secció de la plana web, amb documents informatius més extensos, sobre les polítiques en les que la UE hi té posat especialment el seu focus, esbossen alguns dels èxits, segons s'assenyala des de la direcció del Parlament Europeu, de la legislatura actual i les perspectives de futur, amb un enfocament especial en l'opinió pública i les preocupacions i expectatives dels ciutadans sobre les accions de la UE.